3,2,1 START!

Datum: 
15/09/2019 - 14:00 tot 17:00
Dag leden en ouders
 
Hopelijk zijn jullie allemaal bekomen van het geweldige kamp en kijken jullie al uit naar het nieuwe jaar. Wij hebben er alvast veel zin in!
Jullie hoeven de Chiro niet te lang meer te missen want op zondag 15 september beginnen we aan ons nieuw Chiro-jaar. Zoals altijd is dit van 14u-17u. 
Ben je benieuwd wie je leiding wordt? Kom dan zeker kijken!
 
Dit jaar hoeven jullie je niet meer in te schrijven langs de site, maar je kan je inschrijven op onze inschrijvingsdagen: zondag 22 september vanaf 16:30u op onze startdrink en op 29 september van 13:30u tot 14u en van 17u tot 17:30u. De kleinsten mogen natuurlijk nog even nadenken voordat ze inschrijven, daarom zullen we in oktober ook nog een inschrijvingsdag organiseren. Verder info hierover volgt later.
 
Op zondag 22 september is het vanaf 16u onze jaarlijkse startdrink. Jullie zijn dan welkom voor een hapje en een tapje, ook krijg je hier de kans om de leiding van je kinderen te leren kennen. 
Deze dag zullen de verloren voorwerpen van het kamp klaarliggen, zodat je nog eens een kijkje kan komen nemen. 
Heb je zelf Chirokleren die je wil verkopen? Dan kan dat! Wij voorzien een tafel waar je dit kan doen (zelf verantwoordelijk voor het kopen en verkopen van kledij). 
 
Op zaterdag 30 november is het Christus Koning. Die dag gaan we met de hele Chiro een leuke activiteit doen en kunnen we nog een keertje smullen van eten gemaakt door de kookouders. Verdere info volgt!
 
Op zondag 15 december is het vanaf 16u onze jaarlijkse kerstdrink. Hier zullen de leden met een glühwein of een hapje voor jullie klaarstaan. 
 
Krijgen jullie ook al zoveel zin in het nieuwe Chiro-jaar? Dan zien we jullie hopelijk allen op zondag 15 september!
 
Vele groetjes
De leiding en VB's