Leefweek Aspi's

Datum: 
14/10/2018 - 18:00 tot 19/10/2018 - 16:00

In het kader van groepsversterking en vertrouwensband opmaken willen wij graag een ‘leefweek’ organiseren. Een leefweek? Wat is dat? Tijdens een leefweek is het de bedoeling dat de leden en hun leiding een week in de lokalen van de chiro verblijven. We maken van onze Chiro lokalen als het ware ons eigen huis. De leden moeten naar school, doen hun hobby’s, studeren, douchen, slapen… zoals ze dat thuis doen, enkel verplaatsen we hen een weekje naar de Chiro.

Het is dus wel degelijk de bedoeling dat de leden naar school gaan en studeren. Eén of meerdere leiding zullen altijd aanwezig zijn in de lokalen als de leden terug komen van hun verplichtingen. Na school is er een moment van twee uur voorzien  om hun huiswerk te maken of te studeren. Tijdens dit moment is er ook steeds een leiding aanwezig om te zorgen dat deze twee uur nuttig besteed worden. Er is elke dag zo’n moment voorzien en leden worden verplicht om dan te werken voor school.

’s Morgens krijgen de leden een ontbijt en maken ze hun lunchpakket voor in school ook klaar. ’s Avonds zal er door de leiding gekookt worden.  Iedereen moet tijdens de week ook tussen 22:30 uur en 23:00 uur  gaan slapen zodat er geen nachtbrakers aan te pas komen.

We zouden dit willen organiseren van zondag 14 oktober.  De spullen en de leden mogen vanaf 18:00 uur op de chiro afgezet worden. De leefweek duurt tot vrijdag 19 oktober na school (16:00). Vrijdag komt er een andere groep aan om te verblijven in de lokalen dus zetten we de spullen die ochtend in het leidingslokaal zodat iedereen na school direct zijn spullen kan meenemen.

Voor deze leefweek is de kostprijs 50 euro.  Dat mag cash meegebracht worden.

We willen jullie nog laten weten dat de leefweek de voorbije jaren ook plaats vond met de aspiranten, het was altijd een groot succes! We willen de aspiranten van dit jaar laten samen komen deze week omdat groepssfeer en vertrouwen het allerbelangrijkste is op de Chiro.

Dan rest ons nog één ding: we hopen dat iedereen aanwezig kan zijn en dat we er samen een leuke week van kunnen maken. Als u als ouder liever nog wat meer duidelijke informatie wilt dan kunt u ons contacteren via onze gsm-nummers:

Sam Peeters: 0493 69 25

Lene Van Dyck: 0471 20 36 58

Merel Peeters: 0497 08 33 30

Hopelijk tot snel!

Groetjes, de leiding,

Sam, Lene en Merel